Zprávy

Yokogawa je zaměřen na zaznamenávání dat do vysokonapěťových elektrických vozidel

Modul GX90XA-10-V1 umožňuje měřit více kanálů za vysokonapěťových podmínek v rámci svého rozsahu sběru dat OpreX.Pro vývoj a výrobu EV a PHV a palubních vozidel musí být provedeny testy hodnocení výkonu, které zahrnují měření úrovní napětí v několika bateriových článcích. Baterie používané v těchto vozidlech mohou mít stovky propojených článků a úrovně napětí ve všech těchto bodech musí být měřeny současně.

Zkušební zařízení, která se používají, musí být schopna odolávat napětí několika stovkám voltů (vysoké napětí společného režimu), které se obvykle používají mezi měřícím terminálem a zemí.Modul analogového vstupu s vysokým napětím umožňuje měření více kanálů v podmínkách vysokého napětí.

GX90XA-10-V1 má dvě vrstvy izolace a může odolat běžnému napětí v režimu až 600V ACrms nebo 600V DC a je schopen odebírat data v intervalech krátkých až 100ms.S rekordéry řady GX a GP může modul přijímat až 450 vstupů; s datalogery GM10 dokáže přijmout až 420.

Když je modul GX90XA-10-V1 namontován na záznamníku řady GX nebo GP nebo na dataloggeru GM10, data měření napětí mohou být monitorována z hostitelského systému a shromážděná data mohou být nahrána do databáze pro sdílení.