Zprávy

Pevný konektor se integruje do oděvu

Tough connector integrates into clothing

Pro snadné připojení může být zástrčka bez zástrčky a zásuvka vzájemně prezentována jako jakýkoli úhel kolem osy spojení ", což zaručuje, že kabel může vždy směřovat přímo k zařízení. Žádné další zkroucení a obrátky znamenají kratší kabely v těle zařízení - opotřebované odpojenými vojáky, odborníky z oblasti zdravotnictví nebo pacienty, stavební inženýry, inspektory a operátoři, úředníci činní v trestním řízení a bezpečnostní strážníci, "uvedla firma.

Zachování je patentovaným mechanismem blokování koulí (viz obrázek).

Zástrčka i zásuvka jsou plně čistitelné a kolíky na zástrčce jsou IP68 uzavřeny membránou.

"Díky kompaktnímu a nízkoprofilovému designu se LP360 snadno integruje do oděvů pomocí zařízení a podsystémů; díky panelovému konektoru mohou být kabely dokonce zcela odstraněny a konektor může být přímo integrován do pouzdra takových zařízení, jako je kamera, senzor, světlo nebo GPS, "říká firma.

Signál a napájení přicházejí přes sedm kontaktů, až do 24AWG, kompatibilní až se třemi napájecími zdroji 5A a čtyřmi signály 1A, jako jsou protokoly USB2.0 a Ethernet.

Nádoba může být namontována na panel s těsněním O-kroužkem nebo může být integrována s nositelným.

Konstrukce je z nerezové oceli a mosazi a životnost je minimálně 10 000 cyklů páření. Je testován v souladu s normami MIL a IEC, "řekl Fischer.

Verze s předsazeným kabelem o jmenovité hodnotě 100V obsahuje středový pevnostní člen Vectran, který tlačí pevnost do 400N a:

  • 28 AWG kroucená dvojice s charakteristikou impedance 90 ± 10Ω
  • Tři 26 AWG izolované vodiče
  • Dva 24 AWG izolované vodiče
  • Pletené štít

Jeden koncept pro použití je pro inteligentní vestu, která funguje jako rozbočovač s více přenosnými zařízeními a zařízeními opotřebovanými na těle, které jsou připojeny ke sdílené datové a silové sběrnici.