Zprávy

To je to, co vypadá 350kW nabíjení

This is what 350kW charging looks like - fast-charging-station_Fastned_Germany

V tomto případě je tato stanice první v Německu postavená firmou Fastned, která provozuje 73 stanic v Nizozemsku a připravuje se rozšířit do Velké Británie a Belgie. Do konce roku bude v Německu naplánováno instalace 18 stanic.

"V důsledku klesajících cen baterií přicházejí na trh více a více cenově dostupných elektrických automobilů s větší baterií a více rozsahem. To umožňuje cestovat více vzdáleností autem, ale také zvyšuje potřebu rychlé nabíjení infrastruktury, "uvedla firma a tvrdí:" Díky těmto stanicím se nabíjení stává srovnatelnějším s tankováním. "

Cílem společnosti Fastned je vybudovat síť více než 1000 rychlých nabíjecích stanic v Evropě, což umožní dálkové cestování bez dlouhých zastávek.

Nabíjení je iniciováno telefonní aplikací nebo kartou. Fakturace je prostřednictvím platební karty, debetní karty nebo kreditní karty.

Celá nabíjecí energie pochází z obnovitelné sluneční a větrné energie, podle Fastned, včetně některých příspěvků ze solárních modulů na střeše nabíjecí stanice.

Informace odeslané společností Fastned v týdeníku Electronics Weekly uvádějí: "Rychlá nabíjecí stanice se nachází podél dálnice A3 v Limburg an der Lahn (výjezd Limburg-Süd) a má několik nabíječek o výkonu 350 kW", avšak na webových stránkách Fastned, Brüsseler Strasse 5A Nabíjecí stanice Limburg an der Lahn je uvedena na adrese:

  • 2x CCS 175 kW
  • 1x CCS 50 kW
  • 3x CHAdeMO 50 kW
  • 1x AC 43 kW

Objasnění bylo požadováno.