Zprávy

Rozsah R + S zasáhne 8GHz a miliony průběhů za sekundu

R+S scope hits 8GHz and a million waveforms per second

Maximální vzorkovací frekvence je 20Gsample / s, maximální paměť je 2G ukázka a má 12násobný displej.

Volal 'RTP', Zahrnuje kompenzace ztrát přenosu v reálném čase mezi zdrojem signálu a osciloskopem (de-embedding). "Výhodou je, že osciloskop je stále extrémně rychlý, i když je aktivována korekce signálu," říká R + S, "a díky své digitální spouštěcí architektuře dokáže přesně spouštět kompenzované signály."

Pro deinstalaci lze definovat kaskádu bloků signálových cest, jednotlivé bloky jsou popsány parametry S, které mohou být odvozeny ze simulace nebo měřeny vektorovým síťovým analyzátorem. De-embedding software automaticky vypočte opravný filtr pro celkovou systémovou odezvu.

Hardwarová akcelerace je poskytována pro rozsah analytických funkcí. Podle firmy mohou být masky, histogramy a analýzy kmitočtové oblasti provedeny vysokou rychlostí s vysokou statistickou spolehlivostí.

Není to jen rozsah

K analogovým osciloskopovým kanálům je k dispozici 16 logických kanálů, čtyři napěťové kanály a čtyři proudové měřící kanály.

Protokolová analýza rozhraní sériové sběrnice je zahrnuta, stejně jako analýza spektra a analýza signálu.

Uvnitř vytvořila firma vlastní analogové ASIC pro signálovou cestu a vícečipové moduly pro mixování různých technologií. Například: "Jako rozhodující součást jak pro integritu signálu, tak pro robustnost je zakončovací odpor vyráběn s vlastními technologiemi a laserem upravenými pro přesné zadávání vstupů."> 6.5 ENOB (efektivní počet bitů) a> 45dBc SFDR volný dynamický rozsah). Vertikální vstupní citlivost dosahuje 1mV / dělení bez omezení šířky pásma měření.

Pro RTC digitální asic, to tvrdí: "Vysoká rychlost pořizování a zpracování podporuje rychlou detekci vzácných signálních poruch a zajišťuje reagující přístroj během provozu. Asic je schopen provozovat více paralelních procesů, což dramaticky snižuje dobu nevidomých. "

Firma vidí, že je využívána na trzích včetně obrany, automobilového průmyslu, průmyslu a telekomunikací, pro vývojové ladění systémů s různými signály, jako jsou vysokorychlostní autobusy (USB, PCI Express, MIPI), vícekanálové RF rozhraní (rádio nebo radar ), Paměťové rozhraní DDR, řízení napájení a řídicí a programovací sběrnice (I2C, SPI).

Jedna poslední věc, kterou R + S zdůrazňuje, je téměř tichý provoz, "díky sofistikovanému konceptu chlazení a tichým fanouškům".

V potrubí pro rok 2018 jsou další možnosti hardwaru, včetně modulu generátoru se dvěma analogovými a osmi digitálními kanály a 16GHz diferenčního zdroje impulzů.

Modely s vyšší šířkou pásma jsou naplánovány na rok 2019 a přidávají se k verzi 4, 6 a 8GHz.

První veřejná demonstrace rodiny RTP je naplánována na Mezinárodní mikrovlnné sympozium (IMS2018) ve Philadelphii tento týden.