Zprávy

Čtvrtá cihla zasáhla 1kW a 97% efektivitu pro telekomunikace

Murata-DRQ quarter brick dc-dc converter

Plně regulovaná řada DRQ-11.4 / 88-L48xx poskytuje výstup 11.4V v provedení 88A s vinovým rozsahem 36 až 60Vdc, který pracuje z bateriových systémů 48V nebo síťových zařízení 54V. Efektivní špičky dosahují 97%.

Vyvinutý firmou Murata Power Solutions k průmyslovému standardu DOSA s vysokým výkonem ve specifikaci 1/4 cihel, konvertorové moduly obsahují nebo mají možnosti paralelního sdílení zatížení mezi dvěma nebo více moduly, předběžnou ochranu, kladné nebo záporné logické možnosti on / off a ochrana proti: zkratu, nadměrnému proudu, nadměrnému napětí a nadměrné teplotě - předběžně spuštěný start eliminoval problémy s obráceným proudem během startu a vypnutí systému.

K dispozici je izolace vstupů a výstupů s kapacitou 1 500 V - řada je navržena a testována tak, aby splňovala průmyslové požadavky revize IPC-9592.

Integrovaná základní deska a účinnost 97% pomáhají podpořit chladnější provoz pro spolehlivost a dlouhověkost.

Aplikace se očekávají v síťové a telekomunikační infrastruktuře, komunikaci, zabezpečení sítě, směrovačů, bezdrátových základnových stanic, telekomunikačních přepínačů a elektroniky, výpočetní techniky.