Zprávy

Pickering produkuje nejmenší relé reedu v průmyslu

Pickering produces industry’s smallest reed relay

Série 124 je součástí nové ultra-vysoké hustoty Pickering 4 mm2řada výrobků řady reed reed, která zachycuje minimální plochu desek pouze 4 mm x 4 mm, což umožňuje maximální hustotu balení.

Série 124 relé jsou také nejnižším profilem na stopě 4 x 4 mm, měřící pouze 9,5 mm. Zařízení jsou v současné době k dispozici v 1 formuláři A (nabíjení na energii) s možnostmi 3 nebo 5 voltů cívek.

Reedové relé řady 124 jsou vybaveny spirálovým přepínačem ruthenium o jmenovitém výkonu 5 wattů, 0,5 zesilovače. Jedná se o tytéž jazýčkové spínače, jaké jsou používány v již zavedené řadě Pickering Series 111, 111P a 117, ale jsou orientovány vertikálně uvnitř obalu, což usnadňuje takovou vysokou hustotu.

Relé se vyznačují velmi rychlými provozními časy, typicky 80μs, což je ideální pro vysokorychlostní zkušební systémy a vzhledem k neuvěřitelně malým rozměrům jsou také vhodné pro aplikace s velmi vysokou hustotou, jako je např. A.T.E. a polovodičové spínací matice nebo multiplexory.

Tato jednovopólová relé jsou druhou řadou, která má být spuštěna v nové řadě produktů Pickering s vysokou hustotou - zařízení řady 120 byla v loňském roce vydána v Semicon West a dosáhla hodnoty 1,0 Amp při 20 wattech, avšak s vyšší výškou profilu 15,5 mm.

Chcete-li se dozvědět více o těchto extrémně vysokých hustotách 4 mm2relé relé návštěva www.pickeringrelay.com.