Zprávy

Melexis integruje funkce snímání a pohonu motoru

Melexis integrates sensing and motor drive functions

Souprava čipů má schopnost integrovat snímání přímo do elektroniky pohonu, čímž zjednodušuje a zkracuje konstrukční úkol pro inženýry, kteří navrhují nízkonákladové a vysoce výkonné řešení pro automobilový průmysl.

MLX81325 je integrovaný inteligentní předzesilovač s lokální propojovací sítí (LIN) a řídícím protokolem umístěným v malém QFN32 32-pinovém 5mm x 5mm balení, který umožňuje jemné ovládání PowerFET pro efektivní, spustit a zastavit.

Integrované řešení obsahuje čtyři pre-ovladače FET PWM, 32k flash paměť a 16k ROM. Vestavěné jsou různé diagnostické funkce a současný smysl umožňuje inteligentní ochranu proti kolizím.

Celkem osm linek I / O umožňuje přímé připojení snímačů polohy Melexis, což zjednodušuje návrh systému - zejména poskytování vlastních funkcí soft stop.

Smíšený signál CMX na bázi smíšeného signálu MLX92255 je druhá generace dvojitého zábleskového efektu se dvěma otáčkami a palubním regulátorem napětí.

Každý snímač Hall nabízí pokročilé zrušení ofsetu a dva otevřené ovladače výstupního odtoku a celé zařízení je zabaleno v malém 5-pinovém balení TSOT o rozměrech 2,75 mm x 2,90 mm.