Zprávy

MMIC má šumové číslo 0,6 dB

Také jsou představeny čtyři členy rodiny digitálních atenuátorů GaAs MMIC. CMD279 a CMD280 pracují až do 30 GHz s 5bitovým ovládáním. Útlum je až 15,5 dB. Dva, 2-bitové útlumové členy, DC-35 GHz CMD281 a DC-40 GHz CMD282 nabízejí hrubší ovládání v krocích 2 a 4 dB. Všechna čtyři zařízení nabízejí vstup IP3 +42 dBm.

Nejnovější distribuovaný zesilovač CMD249P5 DC-20 GHz nabízí kladný zisk zisku s nominálním ziskem 12 dB. Zařízení GaAs je vybaveno výstupem Psat +30 dBm a výstupem IP3 +38 dBm.

Vlastní MMIC také nadále vylepšuje řadu unikátních zesilovačů s nízkou fází (LPNA). Při reakci na požadavky zákazníků, které pomáhají snižovat nežádoucí fázový šum a zlepšují integritu signálu a získání cílů ve vojenských radarových systémech, tyto LPNA pracují až do 40 GHz a nabízejí nízký fázový výkon až -165 dBc / Hz při 10 kHz offsetu.

Slouží jako ovladače lokálních oscilátorů (LO) nebo zesilovačů přijímače v řadě radiolokačních radarů, EW, vojenského rádia, přístrojové techniky a leteckých a vesmírných komunikačních návrhů.

MMIC na obzoru od Custom MMIC zahrnují více zesilovačů s nízkou úrovní šumu a digitálních atenuátorů, stejně jako širokopásmové distribuované výkonové zesilovače a mixéry GaN. Všechny tyto nové MMICy jsou také přidány do jejich "prostoru-kvalifikovatelný" seznam.