Zprávy

Průmyslové monitory mají rozlišení 4K na Ampliconu

Amplicon z Brightonu představil řadu průmyslových monitorů, včetně vysoce výkonných displejů Full HD a 4K.Průmyslové monitory s názvem "Senses Industrial Sensors", které se skládají z displejů SD s nízkými náklady a méně náročných aplikací, stejně jako displeje Full HD a 4K.

Monitory Full-HD a 4K jsou k dispozici buď s resistivním dotykovým dotykovým displejem nebo s 10bitovým promítaným kapacitním dotykem umožňujícím funkci pinch-and-zoom. Oba modely mají montáž na panel, VESA nebo otevřený rám pro různé aplikace.

Řada průmyslových monitorů 4K Senses poskytuje rozlišení 3840 x 2160 pixelů pro perfektní grafiku. Tato jednotka je standardně k dispozici s displejem 15 ", 17" nebo 23 ", na přání zákazníka je však k dispozici až 65".Aby se zajistilo, že žádný uživatel nebude odmítnut přínosy 4K, může být tento rozsah konfigurován tak, aby přijímal řadu vstupů stejnosměrného proudu, jako je například 48Vdc, který se běžně používá v automatizačních zařízeních.

K dispozici je také 20palcový displej SD s ochranou proti průměru IP65 pro nepřátelské průmyslové prostředí, kde je samozřejmostí voda a prach, nebo USB odporový kontakt pro zadávání dat.