Zprávy

Hella se připojí k alianci eSync pro aktualizaci v oblasti automobilové dopravy

eSync-Alliance-Ecosystem

V CES 2018 vydavatel Hella a eSynch Excelfore ukázal, že tlačí diagnostický software do jednotlivých modulů řízení Hella a získává data pomocí eSync.

To bylo také používáno k instalaci prvotřídních funkcí v jednom z firemních systémů světlometů, "což umožňuje nové příležitosti pro výrobce OEM poskytovat vlastní funkce pro spotřebitele", uvedla firma.

"Hella je inovátor v oblasti osvětlovací techniky a elektroniky pro automobilový průmysl," uvedl ředitel aliance eSync. "Jsem potěšen, že je vítám v alianci eSync. Jejich odborné znalosti nám pomohou vyvinout nová řešení a obchodní modely pro průmysl. "

Hella je německá rodinná firma, která tvrdí, že je jedním z nejvýznamnějších 40 dodavatelů automobilových dílů na světě a zaměstnává 40 000 zaměstnanců ve více než 125 pobočkách ve 35 zemích, včetně 7 000 ve výzkumu a vývoji.

Vyvíjí a vyrábí výrobky pro osvětlovací techniku ​​a elektroniku pro automobilový průmysl a také má jednu z největších maloobchodních organizací pro automobilové díly, příslušenství, diagnostiku a služby v rámci Evropy.