Zprávy

2MW baterie dělá a šetří peníze ve Velké Británii

Plessey-KiWi-Amber Tesla grid battery

Napájení baterie bude vydělávat prostřednictvím smlouvy o vyrovnání kmitočtové odezvy s National Grid a pomůže společnosti Plessey snížit své náklady na energii prostřednictvím špičkového holení napájení v reakci na kolísání poptávky.

Amber Infrastructure Limited poskytla finanční prostředky na projekt, který dokončil KiWi Power - společnost, která ve Velké Británii vybudovala další dva systémy BTM pro akumulátorové baterie a má za cíl vybudovat další.

Baterie pochází z firmy Tesla a je řízena vlastní proprietární hardwarovou a softwarovou platformou firmy KiWi Power nazvanou KiWi Fruit.

"Jsme potěšeni, že ohlásíme v Británii jednu z prvních zařízení BTM tohoto typu," uvedl provozní ředitel společnosti Plessey Mike Snaith. "Je dobré si uvědomit, že naše značná spotřeba energie může být využita k tomu, aby stabilizovala dodávku národních sítí tím, že poskytne spolehlivý a udržitelný zdroj energie. Baterie jsou stále důležitou součástí dekarbonizace dodávky elektřiny ve Spojeném království. "

"Za technologií akumulátoru je obrovský smysl pro velké uživatele energie," řekl Tom O'Shaughnessy z Amber. "V rámci naší strategie vytváření tras udržitelných energetických projektů doufáme, že baterie BTM zde v Plessey povzbudí další rozvoj projektů BTM zvyšující flexibilitu elektrické sítě."

Plessey-KiWi-Amber Tesla grid batteryIain Silvester, finanční ředitel společnosti Plessey, potřásl rukou výkonným ředitelem společnosti KiWi Power Yoav Zingher