Zprávy

Firma britského automobilového průmyslu vítá limity emisí CO2 pro nákladní automobily

Ryan-Maughan-MD-Avid-Technology

"Protože těžká nákladní vozidla pokrývají každoročně obrovské vzdálenosti, odpovídající CO2 emise jsou velmi vysoké, "řekl Avid. "Oznámení, evropský první, znamená, že podniky, které vyrábějí těžké nákladní automobily, musí do roku 2025 doručit dvoustupňové snížení o 15% a do roku 2030 o 30%. Mezitím budou od roku 2022 zahrnuty lehčí nákladní automobily, autobusy a autobusy o objemu 7,5 tuny."

Společnost Northumberland se specializuje na návrh, validaci a výrobu elektricky poháněných komponentů a systémů elektrických vysokorychlostních elektrických vozidel a hybridních vozidel.

"Nový CO2 emisní mandát je dobrou zprávou pro nás a pro každého, kdo žije v Evropské unii, "řekl Avid MD Ryan Maughan (na obrázku). "Můžeme pomáhat výrobcům dosáhnout 15% a 30% cílů s našimi elektrifikovanými komponentami a systémy."

Společnost byla vybrána k tomu, aby v roce 2017 pracovala na ekologickém projektu v oblasti čistých technologií financovaném vládou ve výši 20 milionů liber a zaměřila se konkrétně na zvýšení počtu hybridních dodávkových a nákladních automobilů na silnicích Spojeného království s cílem snížit emise vozidel a zlepšit kvalitu ovzduší.

Podle společnosti Avid počítá s nejvýznamnějšími výrobci originálních přístrojů (OEM) v EU jako zákazníky.

To už má webové stránky o nových nařízeních. , a zdůrazňuje, že ačkoli právní předpisy pravděpodobně zvýší základní náklady na vozidla, sníží se provozní náklady díky lepší spotřebě paliva tyto nárůsty vyrovná.