Zprávy

Kryogenní konektory a kabely

Intelliconnect-launch-CryoCoax-654

"Řada konektorů CryoCoax zahrnuje robustní konstrukce z nerezové oceli včetně SMA, SMP, vlastních navržených produktů a všech běžných konektorových rozhraní," řekl Intelliconnect. Oni "se používají v různých aplikacích včetně měření, testování, systému kvantové výpočetní techniky, prostoru a přístrojové techniky."

IP68 a hermetické adaptéry uzavřené sklem jsou k dispozici, stejně jako rozsah atenuátorů pokrývajících 0dB až 30dB.

Jádrové funkce zahrnují: odolnost proti 2K a méně, nerezové sestavy do 40GHz, sestavy niobu titanu až 40GHz, měděné kabely, nemagnetické kabely, SMP konektory, krimpovací spoje bez konektorů a konektory 2,9mm.

"CryoCoax jako specializovaná divize skupiny Intelliconnect má v srdci jistotu dlouholetého výrobce konektorů," řekl CryoCoax MD Roy Phillips. "Náš tým konstruktérů a inženýrů bude pracovat vedle zákazníků od začátku až do konce projektu, aby zajistil nejlepší řešení."

CryoCoax je členem Britské kriogenní rady (BCC) a Cryogenic Society of America.

Dalšími předpokládanými aplikacemi jsou: lékařský výzkum, materiálový výzkum, chladiče zředění, supravodivé magnetové systémy, detektory s nízkou teplotou a infračervené pole v chladničce.

CryoCoax bude na univerzitě v Oxfordu v září pro mezinárodní konferenci o kryogenickém inženýrství a mezinárodní konferenci o kryogenických materiálech