Zprávy

Chip ovládá až sedm portů USB-C a dodávku energie

Chip controls up to seven USB-C ports, and Power Delivery

To se nazývá HX3PD, zaměřené na dokovací stanice pro notebooky a tablety, dokovací monitory a multifunkční periferie USB-C.

"Dokovací stanice USB-C jsou složité a vyžadují dva USB rozbočovače k ​​podpoře interních a externích připojení, speciální řídící jednotku pro každý port USB-C, který podporuje nabíjení USB PD, společně s USB billboardem a USB bridgem provozní stav a selhání připojení, "uvedla firma.

"Řídicí jednotka HX3PD integruje funkčnost těchto čipů a snižuje počet stop s balíčkem 12 x 12 mm."

Jedná se o sedmportový rozbočovač USB 3.1 Gen 2 s 10 GB / s a ​​má dva porty USB typu C s nabíječkou USB PD 3.0 a řídicí jednotku pro správu doku, která podporuje funkčnost USB Billboard a zabezpečené stahování firmwaru.

Programovatelnost umožňuje dětem, aby drželi krok se změnami specifikací USB-C a USB PD a vyřešily problémy spojené s interoperabilitou a firma tvrdí, že konfigurovatelný USB PHY dokáže zlepšit kvalitu signálu USB.

Cypress-EZ-USB-HX3PD-Hub-Controller-Eval-BoardDodávka elektrické energie umožňuje dodání až 100 W na zátěž a zástrčka USB typu C je 2,4 mm vysoká, ve srovnání s 4,5 mm USB Standard-A - což umožňuje výrobu štíhlejších výrobků.

Balení je 192-ball BGA a je zde vyvýšená deska - viz obrázek.

HX3PD je nyní odběr vzorků a očekává se, že bude ve výrobě ve třetím čtvrtletí roku 2018. HX3PD je k dispozici v balíku BGA 192-ball.