Zprávy

Použití PXI je intuitivnější, říká NI

NI říká, že jeho nejnovější vydání softwaru InstrumentStudio pro modulární přístroje PXI zlepšuje interaktivitu systému a dělá ladění při běhu testů více intuitivní.InstrumentStudio nyní může vytvořit prostředí s více nástroji, takže inženýři mohou zachytit snímky obrazovky a výsledky měření v jednom pohledu ze sady nástrojů.

Také je možné uložit konfigurace na úrovni projektu pro konkrétní testovaná zařízení, která mohou být znovu pozměněna nebo sdílena s kolegy. Zkoušená korelace měření mezi různými hardwarovými součástmi je také řešena, říká NI, exportováním konfiguračních souborů do programovacích prostředí, která reprodukují nastavení, čímž zjednodušuje korelaci měření.

Je také možné sledovat chování nástroje PXI spuštěním nástroje InstrumentStudio, zatímco testovací sekvence se provádějí paralelně a zjednodušuje proces ladění. Luke Schreier, viceprezident pro produktový marketing společnosti NI, se domnívá, že tento nový software zjednoduší používání nástrojů PXI.

"Od počátečního zjišťování produktů až po ladění systému, vše s intuitivním připojením k programovacím prostředím a testovacím sekvencerům," řekl Schreier.