Zprávy

Teledyne e2v je první evropský pro letecký a kosmický certifikát DLA

Konkrétně je výrobní závod polovodičů ve francouzském Grenoble prvním v Evropě, který obdrží certifikát MIL-PRF-38535 třídy Y pro letectví, udělený US Defense Agency Logistics AgencyDLA).

To je uznáváno jako nejvyšší záruka kvality a spolehlivosti pro keramické, nehermeticky uzavřené mikroobvody Flip-Chip (na snímku) pro letecké a obranné aplikace, říká Teledyne.

Je to třetí místo na světě, které je pro tuto třídu uznáno DLA.

Stejně jako QML Class Y, Teledyne e2v získal QML Class V pro své keramické, hermeticky uzavřené mikroobvody Flip-Chip.

"Získat ocenění QML Class Y je obrovskou odměnou za úsilí a investice celého týmu na našem místě v Grenoble," uvedl Laurent Monge, prezident společnosti Semiconductors a generální ředitel společnosti Teledyne e2v v Grenoble. "Jedná se o symbol norem, které se sami bráníme při vývoji a balení nejdůležitějších řešení pro digitální zpracování a zpracování signálů."

Certifikace se shoduje s Teledyne e2v, která oznamuje dostupnost průmyslových a výrobních služeb pro řešení polovodičových obalů.

"Přidání certifikace QML pro nehermeticky uzavřené řešení znamená, že nyní můžeme zákazníkům požadovat jakýkoliv druh polovodičového vesmírného balíčku, včetně Flip-Chip, Wire Bond, Keramické a Plastové, hermeticky nebo nehermeticky uzavřené," dodal Evelyne Tur, Viceprezident pro provoz a výrobní služby v Teledyne e2v.

Teledyne e2v je již certifikována pro QML třídy Q a V pro drátěná zařízení. Nová certifikace Grenoble hraje do plánů společnosti kvalifikovat své nejmodernější řešení pro prostorové třídy do QML třídy Y.