Zprávy

TT Electronics nakupuje přesnost Minneapolis

Společnost TT Electronics, výrobce Woking, koupila Přesnost Minneapolisu, výrobce přesné elektromagnetické produktová řešení pro kritické aplikace.

Přesnost má zhruba 160 zaměstnanců, kteří podporují zákazníky na lékařském, průmyslovém a leteckém a obranném trhu.

Přesnost přináší TT Electronics v elektromagnetice nové možnosti návrhu, simulace a výroby.

Výrobky společnosti Precision se primárně prodávají do lékařských aplikací, včetně kardiostimulátorů, neurologických implantátů a dalších přístrojů v těle, jakož i externích diagnostických přístrojů, jako jsou dialyzační přístroje a MRI skenery.

Společnost Precision rovněž poskytuje služby průmyslovým, leteckým a obranným zákazníkům v aplikacích včetně napájecích zdrojů satelitů a leteckých navigačních systémů.

Funkce Precision zahrnují vysokou spolehlivost a ultra jemné navíjení drátů, které jsou vhodné zejména pro komponenty, které vyžadují mimořádně vysokou přesnost. Přesnost bude integrována do divize Power Electronics.

TT Electronics poskytne Přesnost se zákazníky a tržním přístupem v Evropě a Asii, podporované týmem globální aplikační techniky a distribuční sítě. Provozní stopa společnosti TT bude významná výrobních a dodavatelských řetězců v Asii podporovat zákazníky v regionu.

Dohromady s Přesnost, TT nyní má globální elektromagnetické řešení produktu nabídka s inženýrskými schopnostmi v USA, Spojené království a Asia podporuje výrobní kapacity každé oblasti.

Richard Tyson, generální ředitelříká akvizice "rozšíří naši schopnost elektronických řešení na důležitých trzích medicíny, průmyslu a letectví a obrany v USA."