Zprávy

Generátory RF signálů se rozkládají na 6GHz

RF signal generators stretch to 6GHz

Jsou k dispozici v různých konfiguracích s frekvenčním pásmem od 8kHz do 1GHz, 3GHz nebo 6GHz, zákazníci si mohou vybrat mezi třemi různými výstupními výkonovými stupni RF, aby maximalizovali maximální výkon podle svých potřeb - a generátory mohou dodat až 34dBm výstupní výkon (1GHz nosná frekvence) bez externího zesilovače.

SMBV100B navíc nabízí signály vektorově modulované, se základní částí s šířkou pásma 500MHz.

"Dodává se s možnostmi pro všechny hlavní standardy digitální komunikace, jako je 5G, mobilní IoT, LTE, WLAN IEEE 802.11a / b / g / n / ac / ax a Bluetooth 5.0. "Signály pro tyto digitální standardy lze generovat přímo na přístroji; není vyžadován žádný externí počítač. "

S vektorovou verzí je také sledování obálek a digitální předběžné zkreslení (DPD). Signály s šířkou pásma 2GHz lze modulovat pomocí externích I / Q vstupů. Interně vygenerované signály WLAN 160 MHz WLAN IEEE 802.11ac mají nárok na naměřené hodnoty EVM tak nízké jako -49dB a frekvenční odezva modulace I / Q generátoru je 0.1dB (měřeno) v šířce pásma 500MHz.

Mnoho funkčních upgradů je k dispozici prostřednictvím softwarových klíčů - včetně: modulačních standardů, výstupního výkonu a v případě vektorového modelu RF frekvenční rozsah a šířka pásma modulace.

Existuje tříletá záruka.