Zprávy

Společnost Nexperia uvádí na trh nízkonapěťové MOSFETy

MOSFET AEC-Q101 Trench 9, 40 V v robustním, elektricky a tepelně účinném zařízení LFPAK56E poskytují snížení úhlu až o 81% ve srovnání s tradičními řešeními, jako jsou barevné moduly D2PAK nebo D2Zařízení PAK-7.

Bužírka MOSFET BUK9J0R9-40H s výkonem 0,9 mΩ, 220 A se hodí pro aplikace s výkonem až 1,2 kW a také nižší náklady než větší D2Zařízení PAK, které byly předcházejícím nejlepším řešením.

Stejně jako snížení RDS (on) Nové přístroje mají také vylepšené stejnosměrné proudové zatížení 220 A - první pro automobilový výkon Power-SO8 footprint. To umožňuje vyšší hustotu výkonu na malé ploše, což je obzvláště cenné pro bezpečnostní kritické automobilové aplikace, které vyžadují duální redundantní obvody.

Použití technologie Superjunction poskytuje vyšší schopnost Avalanche a bezpečnou provozní oblast pro lepší výkon při poruchách.

"Nexperia je jediná společnost s nízkonapěťovou platformou MOSFET Superjunction," říká Norman Stapelberg z firmy Nexperia.

LFPAK56 Trench 9 MOSFET usnadňují paralelní aplikace pro vysoké proudy. Zařízení jsou vybavena automatizačními funkcemi jako řízení motoru (brushed and brushless) pro řízení posilovače řízení, řízení převodovky, ABS, ESC, čerpadla (voda, olej a palivo), regulace otáček ventilátoru, ochrana proti převrácení baterie a měniče DC / DC.