Zprávy

Maximální chránič poruch USB

Chrání data a elektrické vedení od průmyslových zařízení napájených 24 VAC a 40VDC, při současném snížení velikosti roztoku o více než 50% u průmyslových napěťových aplikací.

Průmyslová prostředí pokračovaly v úsilí snížit stopy řešení, aby se zvýšila produktivita a výkon, zatímco byla náročná systémová robustnost a zvýšená dostupnost. V důsledku toho došlo k trendu přijímání zařízení USB vs. RS232 na automatizačních zařízeních díky mnohem menšímu počtu konektorů.

Protože průmyslová prostředí využívají rozhraní USB pro rychlou komunikaci v aplikacích, jako jsou diagnostika v reálném čase, programovací / servisní porty programovatelných logických řadičů (PLC) nebo podpůrné systémy kamerového vidění, USB porty vyžadují ochranu proti přepětí a rozdíly v zemi, k podpoře vysokorychlostních datových rychlostí až 480 Mb / s.

V těchto systémech může dojít k poškození jak hostitele, tak i zařízení. To vyžaduje jedinečné řešení, které dosahuje vysoké úrovně ochrany proti poruchám. Stávající řešení ochrany proti poruchám USB na dnešním trhu kompromisuje buď provozní rychlost USB nebo omezení omezení napětí a proudu na datových a elektrických vedeních zařízení. V důsledku toho jsou současná řešení na trhu nákladnější a nejsou schopna poskytovat ochranu proti chybám při vysokorychlostním výkonu USB.

Model MAX22505 odpovídá této potřebě trhu. Kombinuje vysokorychlostní ochranu proti poruchám USB (480Mbps) pro průmyslové napětí, přestože je dostatečně flexibilní pro podporu aplikací hostitele nebo zařízení, včetně USB On-The-Go (OTG).

Chrání zařízení před přepětím nebo záporným napětím na napájecích a datových vedeních, stejně jako rozdíly zemního potenciálu mezi zařízeními.

Snižuje velikost řešení o více než 50% ve srovnání s konkurenčními řešeními a zajišťuje robustní komunikaci v náročných prostředích nákladově efektivnějším způsobem.

Umístěný v 24-pinovém 4mm x 4mm TQFN balení, pracuje v teplotním rozsahu od -40 stupňů Celsia do + 105 stupňů Celsia.

Aplikace zahrnují automatizaci budov, průmyslové počítače, PLC a diagnostické porty USB.