Zprávy

Funkční bezpečnostní snímač polohy má dvě zařízení v jednom balení

Functional safety position sensor has two devices in one package - AMS-AS5200L dual-magnetic-rotation-sensor

Volal AS5200L, může poskytnout měření úhlu přes rozhraní I2C nebo jako signál PWM.

AEC-Q100 stupeň 1 kvalifikovaný, matrice uvnitř balení jsou stohovány. "Stohované uspořádání lisovací formy znamená, že mohou být spárovány s jediným malým cílovým magnetem a zároveň poskytují stejné hodnoty pro měření z každé matrice," uvedl výrobce AMS. "Každá matrice obsahuje samostatné kolíky, které zabraňují tomu, aby elektrická porucha v zařízení působila na obě formy."

Balení je 5 x 5 mm MLF-16, s exponovanými podložkami a smáčitelnými boky pro inspekci spoje na desce.

Vnitřně odolná vůči rozptýleným magnetickým polím poskytuje přesné a opakovatelné měření i v hlučném magnetickém prostředí.

K dispozici jsou režimy aktivního a pohotovostního režimu s inteligentním režimem nízké spotřeby, který automaticky snižuje spotřebu na průměr 1,5mA při volání každých 100 ms.

Měření je ve výchozím nastavení v plném rozsahu o otáčení 0 ° až 360 ° nebo je možné nastavit menší rozsah nastavením počáteční a zastávací polohy do jednorázové programovatelné paměti (OTP) čipu.

"Model AS5200L je ideální pro vestavěné bezpečnostní automatizační aplikace, ve kterých je vysoká přesnost, redundance a velmi malá stopa," uvedl marketingový ředitel společnosti AMS Thomas Mueller. "Svojí výkonností a redundancí může pomoci výrobcům OEM splnit požadavky systému ASIL D na systémové úrovni."