Zprávy

Firmware nástroj má za cíl rychlost IOT snímače založené na STM32

Firmware tool aims to speed STM32-based IoT sensor designPro vytváření algoritmů mohou návrháři přetahovat vybrané funkce, připojovat bloky a konfigurovat vlastnosti. Nástroj ověřuje všechna pravidla návrhu a automaticky generuje kód C na základě grafického návrhu.

Je určen pro použití s ​​čidly MEMS, včetně senzorů pohybu a prostředí a křemíkových mikrofonů. AlgoBuilder poskytuje knihovny, jako jsou logické a matematické operátory, zpracování signálů, uživatelské vstupy, vektorové operace a mnoho dalších.Nástroj také usnadní připojení senzorů MEMS s jinou logikou a vytvoří kompletní firmwarový projekt připravený ke kompilaci pomocí STM32 IDE (Integrated Development Environment), jako je TrueSTUDIO pro STM32, SW4STM32 System Workbench pro STM32, IAR-EWARM IAR Embedded Workbench pro Arm a Keil μVision MDK-ARM-STM32.

AlgoBuilder může generovat firmware pro nasazení na různých platformách STM32. Patří mezi ně vývojové desky NUCLEO-F401RE a NUCLEO-L476RG s rozšiřující deskou X-NUCLEO-IKS01A2 MEMS a modul ST SensorTile IoT.

Uživatelé mohou vyzkoušet svůj firmware spuštěním aplikace Unicleo-GUI ze zařízení AlgoBuilder, aby zobrazovaly výstupy z běžícího firmwaru.Unicleo-GUI je senzorové grafické uživatelské rozhraní pro použití se softwarem pro rozšíření snímačů ST a desek X-NUCLEO a umožňuje uživatelům vizualizovat data snímače jako časový graf, scatter plot nebo 3D graf.