Zprávy

Pouzdro pro špičkové pracovní stanice

Lian-Li PC enclosure water cooling

Volal 'PC-O11 Air', Vysoký průtok vzduchu je určen pro vysoce výkonné pracovní stanice, kde je pro stabilitu nezbytné dobré chlazení.

Lian-Li PC enclosure water coolingLze namontovat až tři radiátory o rozměru 360 mm a přední větrací otvor může být vybaven radiátorem o rozměrech 240/280 / 360mm bez rušení. "To umožňuje větší množství možností chlazení vody v PC-O11 Air než kdykoli předtím na šasi Lian Li," uvedla firma. "Odvzdušněný přední přívod zajišťuje podstatné zvýšení průtoku vzduchu, než je původní" PC-O11 Dynamic ", což umožňuje stavitelům vyjít vstříc chlazení."

Lze instalovat až 12 120mm ventilátorů, stejně jako dva 80mm zadní výfukové ventilátory.

Filtry ventilátoru jsou součástí všech pěti vstupních otvorů pro snížení tvorby prachu. Pro snadné použití a údržbu jsou filtry ventilátoru magnetické - a proto bez použití nástrojů pro čištění systému.

Vnitřní uspořádání je navrženo tak, aby vyhovovalo potrubí pro chlazení vody a obsahuje kabelovou lištu pro vedení kabelů.

K dispozici jsou až PSU, až šest 2,5 "SSD a až tři 3,5" pevné disky.

Záhlaví předního panelu je kompatibilní s USB 3.1 Type-C, stejně jako s porty SuperSpeed ​​USB 3.0, což "odstraňuje potřebu oslovit na zadní straně základní desky pro připojení vašich zařízení", uvedla firma.

Základní desky až do EATX jsou podporovány.

Pro ty, kteří potřebují bling, je varianta s názvem "PC-O11 Air RGB" dodávána se dvěma 120 mm ventilátory s vysokým proudem vzduchu a třemi fanoušci Lian Li Bora Lite RGB s 12 RGB LED (pro kompatibilní základní desky pro cvičení) - standardní verze dostane jen dva 120mm fanoušky.