Zprávy

Elektronické pojistkové kryty 8-48V a až 4A

STM-STEF01 electronic fuse

Při sériovém napojení na hlavní napájecí šňůru chrání zátěž proti přepětí a přepětí.

Napětí je upnuto na uživatelem definované maximum, přednastavené s externími odpory. Nadměrný proud je omezen na naprogramovaný bezpečný limit ovládáním interního napájecího MOSFETu a pokud je detekován silný nadproud nebo zkrat, překročí dolní mez.

Zařízení je vyráběno firmou BCD8 s vysokým napětím a integruje 30mΩ VIPower MOSFET.

Vlastnosti zahrnují ovládání dV / dt, které zabraňuje nadměrnému proudění při spouštění při startu nebo vkládání za provozu. "Tím se prodlužuje doba náběhu výstupního napětí na nejméně 3 ms, což lze v případě potřeby zvýšit připojením externího kondenzátoru.", Říká ST.

Uzamknutí podtlaku (UVLO) lze nastavit pomocí externích komponent, které odpovídají požadavkům na zatížení.

Pak je zde tepelné vypnutí s volbou zablokování nebo automatického opakování a maximální ochrana proti rozptýlenému výkonu, která chrání zařízení před poškozením při spouštění zátěží s velkou kapacitou nebo při velkých přechodových zatíženích nebo zkratů při vysokém napětí .

Indikátor napájení a spínač zapnutí / poruchy umožňují monitorování a ovládání zařízení.

Pokud by byla vyžadována ochrana proti zpětnému proudu, byl vestavěn vstupní ovladač pro napájení externího MOSFETu.

Je dodáván v 14palcovém balení HTSSOP14, provoz je vyšší než -40 až 125 ° C a STEF01 je určen pro aplikace zahrnující: průmyslové teplovodní výměníky, průmyslová řídicí zařízení, jističe, elektrické autobusy, bezpečnostní systémy, osvětlení, telekomunikační výkon , nebo distribuované napájecí systémy.